Coronavirus lukker kirker i to uger

Ved et pressemøde her i aften har regeringen informeret om de næste skridt for at bremse coronasmitten i Danmark. Smittekurven er i øjeblikket alt for stejl, og for at beskytte syge, svage og ældre samt sikre, at vores sundhedsvæsen kan følge med, lukkes store dele af det danske samfund ned de næste to uger.

På baggrund af statsministerens henstilling her i aften til især trossamfund, har Apostolsk Kirkes ledelse opfordret alle kirker i netværket til at lukke ned for samlinger med mere end 20 personer i de næste to uger. Det betyder, at gudstjenester og andre offentlige samlinger aflyses.

Vi opfordrer til at huske på hinanden og tilbyde hjælp til dem som måske har brug for en særlig hånd, nu når “Danmark lukker ned”. Hold kontakt med hinanden, især dem som er alene, så isolationen ikke bliver total.

Nedlukningen kommer måske til at se lidt forskellig ud lokalt, så hold dig opdateret på din lokale kirkes Facebook og hjemmeside.

Lad os også stå sammen i bøn, både for Danmark og for alle dem, der er særligt udsatte midt i denne krise.

https://apostolskkirke.dk/nyt/coronavirus-lukker-kirker-i-ugerhttps://apostolskkirke.dk/nyt/coronavirus-lukker-kirker-i-uger

Leave a Reply